CFK-KFK 4-1 (G19)

Det ble tap i årets andre treningskamp for juniorlaget. Vi hang godt med til et stykke ut i andre omgang, men da fikk CFK presset oss bakover på banen og skåret to ganger på kårner.

Første omgang leverte vi meget bra spill. Forsvaret stod godt i mot defensivt med rolige og kontante midtstoppere i Martin og Vetle, mens backene Grim og Kristian greide å demme opp for raske motstandere. Vi var også flinke til å spille oss ut av eget forsvar via midtbanen der Sondre var oppspillspunkt og distributør. Tross fint spill greide vi ikke å komme til mange farlige sjanser da vi ble for stresset når vi nærmet oss motpartens 16-meter. CFK ledet 1-0 til pause.

I andre omgang byttet begge lagene mange spillere. Motstanderne var i snitt året gamlere enn våre gutter. Elias fikk prøve seg i angrep og takket for tilliten med å smelle en retur fra tverrliggeren etter et Vetle-frispark i krysset å hel volley. Dermed var stillinga 1-1. Utover andre omgang ble vi imidlertid presset bakover. Det resulterte i en rekke kårnere som ble skrudd innover mot vårt mål og skapte mange farlge situasjoner. To ganger fikk de presset ballen i mål.

Tross tapet var det mye positivt å ta med seg. Flere spillere fikk prøvd seg i nye posisjoner, og noen vist frem nye positive sider. Guttespillerne Grim og Joakim greide seg godt på dette nivået.
Neste kamp er mot Dahle i NM-kvalifisering. Kampen går 25.februar på Dahle kunstgressbane.

Foto: Elias Teisetn skåret vårt mål.

Tekst og foto: Erik Rolfsen