KFK G13 deltok i helgen med 2 lag i Atlanterhavscupen på Averøy.
Et av lagene tok seg til finalen hvor det ble tap 8-4 mot Frei 1. En litt nervøs åpning fra våre gutter gjorde at vi tidlig kom bakpå i finalen. Ask Fiske Nygaard ble til tross for tap av en jury kåret til finalens beste spiller.

Det andre KFK laget tok også videre og spilte bronsefinale hvor det ble tap. Vi endte dermed opp med en 2. plass og en 4. plass noe som viser at denne årgangen har hatt en fantastisk utvikling det siste året. Guttene her er veldig treningsivrig og de vil helt sikkert oppnå flere gode resultater i tiden fremover

Tekst og foto: Stig Flemmen.

KFK1 ble nr. 2.

KFK1 ble nr. 2.

KFK2 ble nr. 4.

KFK2 ble nr. 4.

Ask Nygaard var finalens beste spiller.

Ask Nygaard var finalens beste spiller.

Henrik Klevenes og Marcus Flemmen med pokalen som laget vant.

Henrik Klevenes og Marcus Flemmen med pokalen som laget vant.