Dårlig vær, men mye spill av god kvalitet da vårt juniorlag møtte Dahle i årets første treningskamp. 

Kampen ble spilt over tre omganger à 25 minutt for at skulle få spille og slik at begge lag fikk testet ut forskjellige lagoppstillinger. Vi tok ledelsen 1-0 da et presist frispark fra Sondre Kjøl traff pannebrasken til vår beste hodespiller, Martin Berg, som stanget kula kontant i nettet. Før første pause utliknet Dahle til 1-1.

I andre omgang, da vi hadde strekt medvind, fikk vi nok et mål på dødball. Sondre slo inn en corner som endte med at Henrik Alstad dunket ballen ii krysset. Dermed ledet vi 2-1 da tredje omgang begynte. Midt i omgangen utliknet Dahle til 2-2. Vi hadde noen gode sjanser til å ta seieren, men et fint frispark fra Elias Teiseth gikk like utenfor og Daniel Bjerkås headet utenfor etter et glimrende innløp på bakre stolpe på et presist innlegg fra Korit.

Alt i alt et greit resultat der alle fikk spille og flere spillere ble prøvd i litt uvante roller. Neste mandag er det ny treningskamp mot CFK på KGB, før «alvoret» begynner med NM-kvalifisering mot dagens motstander, Dahle 25. februar.

På bildet Sondre Kjøl.  (Arkivfoto)
Tekst: Erik Rolfsen.