Tirsdag 3. februar blir det informasjonsmøte kl. 1800 i KFK – lokalet

I anledning nytt tilbygg og garasje til KFK-HALLEN trenger vi hjelp fra foreldre og klubbens medlemmer for at vi skal få dette ferdig. Tilbygget vil inneholde: Kiosk, toaletter, bod, kafe med kaffemaskin, bord og stoler, tv og internett vil også komme på plass. Dobbel garasje med lagringsplass til utstyr og traktor. Dette blir bra for både små og store :-).

Vi håper vi har noen i klubben som vil være med på dugand. I først omgang blir det arbeid med isolering, platekledning og bygging av noen vegger. Vi trenger også noen til å rydde på kvelden. Vi har planer om å etablere 3-4 stk arbeidslag som kan være med å hjelpe til på innvendig arbeid. De som har kun 2 tommeltotter er hjertelig velkommen:-)

Har du ikke anledning til å møte – så meld din interesse til kfk@kristiansundfk.no