Ser bra ut

Det var + 6 og vindstille da a-laget hadde sin 11. trening i kveld.

A-laget er inne i sin tredje treningsuke.  Det er ti og en halv uke til vi møter Årdal hjemme. Trener Thorry Aakenes er fornøyd så langt. Stallen er styrket og oppmøtet på treningene har vært bra.

Treningsmengden har økt fra 3 til 4 treningsøkter i uka. 3 med ball på Kristiansund stadion og en med styrketrening i Braatthallen. Fortsetter det på den måten vil vi være bra rustet til seriestart.  Det bør vi være for målet er å være blant de 5 beste  i 3. div. avd, 8.

Når Thorry kunne velge mellom alle spillerne hadde vi et lag som hadde et meget godt  4. divisjonsnivå.  Vi kunne bytte inn  7 reserver og vi kunne sette inn spillere som var tatt ut. Det kan vi ikke i 3. div. I tillegg er nivået høyere.

Thorry fikk sveiset sammen fjorårets tropp til et bra lag. Vi har en tropp med mange spillere som når de er i form, ikke bør ha problemer med å spille i 3. div. Hvor godt vi klarer oss er avhengig av hvor godt Thorry klarer å sveise sammen laget og hvilke spillere han har til disposisjon.

Første avtalte treningskamp er om drøye to uker, men det kan bli en kamp før den tid.

Thorry  er klar til å lede en ny treningsøkt.

Thorry er klar til å lede en ny treningsøkt.

Runar, Morten og Anders var p.å plass

Runar, Morten og Anders var på plass

Svein Erik tar ut baller og markører.

Eirk.  Han og Svein Erik hjalp Thorry med dagens trening.

Oppmennene Eirik. (på bildet) og Svein Erik hjalp Thorry med dagens trening.

Håkon studerer og trener  i Trondheim. Når han er hjemme er han på A-trening. Eirik sitter ved siden av han.

Håkon studerer og trener i Trondheim. Når han er hjemme er han på A-trening. Eirik sitter ved siden av han.

Frode og Ronny.

Wesley, John Erik og Anders.

O.ppvarming

Morten.

Jonas.

Lars kunne ikke trene i dag.