KFK Junior er kommet i gang med treningene. Vi er ca 20 spillere, og det blir tre fellestreninger + en obligatorisk egentrening (kondisjon) i uka. Noen av spillerne vil også få mulighet til å hospitere på A-lagets treninger.
Hovedtrener er Erik Rolfsen og han får hjelp av Frode Sveen og Arne Kjetil Dahle. De to første ukene legges det opp til “normale” treninger for å komme godt i gang. Deretter skrus trykket opp med økt intensitet og mer kondisjonstrening i fire til seks uker. På treningene legges det vekt på ballbesittelse, høyt balltempo og at vi skal være tøffe og effektive innen egen og motstanders 16-meter. Det vil også bli brukt tid på formajonsøvelser.

Laget er påmeldt Junior-NM. Kvalik-kampene begynner i slutten av februar så det er ikke lenge til sesongstart.

Treningstider:
Mandag kl 18 – 19:30 på Kristiansund Stadion
Onsdag kl 19:30 – 21 i KFK-hallen
Torsdag: 18 – 19:30 på Kristiansund Stadion

Trenere er Frode Sveen og Erik Rolfsen

Fredrik Nergaard, Fredrik Helgesen, Martin Berg, Erik Rolfsen og Sondre Kjøl

Emil Dahle og Fredrik Nergaard spiller five-a-side

Innetrening.

Tekst og foto: Erik Rolfsen.