Godt frammøte da klubbens sportslige leder Stig Flemmen og trener Thorry Aakenes orienterte spillerne om årets opplegg.

Så er forberedelsene til årets sesong i gang.  I dag var det orientering, i morgen starter treninga. Stallen er styrket. Det er kommet 3 nye til klubben så langt i tillegg har de yngste som fikk sin debut i fjor blitt et år eldre.

Hvordan vil årets sesong bli? Målsetningen er i hvert fall klar. Vil skal være med å kjempe på den øverste halvdel. Troppen ser ut til å bli bra. Hvis det trenes godt og spillerne holder seg skadefri så kan det være mulig.

Utenom KBK2 møter vi lag fra Sunnmøre og Sogn og Fjordane. Det blir hyggelig å møte lagene fra Sunnmøre igjen. Lagene fra Sogn og Fjordane blir et nytt og spennende bekjentskap i seriesammenheng.

Målsetning:
Komme til 1. runde i cupen.
Kjempe blant de 5. beste i serien.

Trening:
Laget skal trene 4 økter i uka. Mandag, tirsdag, onsdag og torsdag fra 19.30-21.00.  Første trening blir mandag 12. januar.

Spillerstallen:
Det ser ut til at de aller fleste av de som var med i 2014 fortsetter. I tillegg har Jan Roger Angvik, Lars Kvalvik og Espen Ladegård Jacobsen meldt seg inn i klubben.

Litt historie:
Vi møter Bergsøy hjemme i siste seriekamp. Det gjorde vi også i 1977 og 1979. I 1977 vant vi 1-0 og 1979 2-1. Begge årene vant vi 3. div. I 1979 at det ble også opprykk.

Sportslig leder Stig Flemmen orienterte.

27 spillere var møtt opp.

Foto: Thorry Aakenes