KFK har i 2014 samarbeidet med CFK og KBK om felles juniorlag. Samarbeidet har gått meget bra. Det har vært ca 25 spillere på trening fra januar til i dag, og innsats og humør har vært på topp.

Jørgen Lilleng (CFK) har vært hovedtrener med assistanse fra Frode Sveen (KFK) og Erik Rolfsen (KFK). Vi har stilt med to lag, KBK/KFK/CFK 1 og KBK/KFK/CFK 2 i juniorserien i Nordmøre og Romsdal krets. Lagene endte på tredje- og sisteplasss på tabellen. Litt skuffende har prestasjonene i kamp ligget noe under det som har vært prestert på trening. Alt i alt har likevel samarbeidet vært en suksess med godt samhold mellom mange gode fotballspillere fra både KFK og CFK.

Følgende juniorspillere har deltatt fra KFK: Kristian Helldal, Even Grødahl, Kristian Faksvåg, Sander Sveen, Korit Bunprasit, Markus Frei, Sondre Kjøl, Vetle Løkken, Adrian Brandvik, Håkon Stubø, Anders Rødahl og Håkon Hopmark. I tillegg har flere guttespillere deltatt på trening og i kamper.

For tiden diskuterer klubbene om man skal velge samme eller lignende løsning neste år, eller om KFK og CFK skal kjøre egne opplegg. Dette bør avklares snarlig, og det er KBK som snarest må bestemme hvilke juniorspillere de skal ha med videre slik at KFK og CFK kan vite hvor mange og hvilke spillere som er tilgjengelige. På trenersiden har Jørgen Lilleng og Frode Sveen gitt beskjed om at de blir med videre, mens Erik Rolfsen trekker seg ut.

På årsavslutningen denne uka ble årets spiller, assistkonge og toppskårer (en fra hver klubb) hedret med pokal og diplom. For KFK ble Sondre Kjøl kåret til årets spiller og årets assistkonge, mens Anders Rødahl ble årets toppskårer. Vetle Løkken var kaptein på førstelaget.

Årets juniorspillere: Sondre Kjøl (KFK)  og Brian Hammerås (CFK).

Årets juniorspillere: Sondre Kjøl (KFK) og Brian Hammerås (CFK).

Juniorkapteinene Vetle Løkken (KFK) og Atle Svendsgård (CFK).

Tekst og foto: Erik Rolfsen.