KJÆRE MEDLEMMER I KFK
Møt opp på vår neste hjemmekamp mot Hødd , det kan lønne seg!
Årets siste hjemmekamp spilles søndag 26.oktober kl 13.00, merk tidspunkt!
Næringslivet er med oss for å fylle stadion i den viktige kampen om plass i neste års Tippeliga og betaler kr 1,- til KBK for hver tilskuer som kommer på kamp.
Vi vil med dette invitere alle lagene i yngres avdeling i våre naboklubber til gratis kamp for alle spillerne ( fra 15 år og ned) og med inntil 4 ledere pr lag.
Alle fra 15 år og ned vil i tillegg motta en gratisbillett til Atlanterhavsbadet ved oppmøte på kamp og som kan benyttes etter ønske.
Videre så vil det blant alle som møter opp på kamp bli trukket ut 4 vinnere som vinner hver sin fotballtur med KBK til Barcelona fra 21.11 – 24.11 som inkluderer fly, overnatting på hotell i 3 dgn og frokost, samt billett til Barcelona – Sevilla.
Vi håper alle lagene gjør dette til en sosial happening for sine spillere og ledere, tenk du får både gratis Badeland og kan vinne tur til Barcelona i tillegg til den fantastisk spennende kampen mot Hødd.
Vi ber om at ansvarlig leder for hvert enkelt lag i hver enkelt klubb sender billettbestilling med antall barn og antall ledere til tove@kristiansundbk.no senest torsdag 23.oktober.
Billettene til hvert enkelt lag sendes så pr mail og kan skrives ut på egen hånd.
MØT OPP PÅ KAMP OG GI VÅRE GUTTER ALL DEN STØTTE DE FORTJENER.
Sportslig hilsen
Kristiansund Ballklubb

Gratisbiletter til Atlanterhavsbadet for medlemmer av KFK som er 15 år og yngre

Gratisbiletter til Atlanterhavsbadet for medlemmer av KFK som er 15 år og yngre

Vinn reise til Barcelonakamp

Vinn reise til Barcelonakamp