Det ble tap med 1-0 for Vard Haugesund i kvartfinalen.
Vard Haugesund er et lag som i sitt puljespill slo ut fjorårsvinner i 99 klassen Asker.
Trener Arnfinn Isaksen sier følgende om dagens kamp: «Fantastisk innsats og kamp i dag også.
To veldig gode lag. De fikk en veldig billig straffe. Vi hadde mange sjanser på slutten. Kjørte med tre bak.
Med 1-1 hadde vi gått videre da de som skoret sist ville fått semifinaleplassen.» Sitat slutt med Arnfinn.

KFK – Furuset 3 -2
I første kamp i eliteturneringen på Hamar for lag født i 99 møtte vi Furuset.
Et lag som trener Arnfinn Isaksen etter kampen kalte et godt lag.
Vi lå to ganger under i denne kampen men greide å komme tilbake og vinne kampen
Målskorere: Jesper Isaksen 2 og Clirim Miftari
KFK – Lillehammer 2 – 1
Målskorere: Ali Khoshnau og Ole Kjartan Smeby
KFK – Varegg 2 – 1
Nok en seier i gruppespilllets siste kamp.
Her ledet vi med to mål lenge.
Målskorere: Clirim Miftari og Jesper Isaksen

Fra Arnfinn og Sindre:
Da er vi ferdig med gruppespillet i Ham-Kam Talent cup.
Cupen regnes som et uoffisielt NM for 1999 lag.
Vi var i pulje med 3 gode lag, Furuset, Lillehammer og Varegg,
Totalt 7 puljer med 4 lag i hver. Bare de beste lagene i hver pulje går til A-sluttspill.
Våre gutter har prestert veldig bra og i overkant av hva vi hadde trodd på forhånd.
3 seire mot 3 gode lag er imponerende når vi vet at dette laget aldri har spilt kamp sammen før i dag.
Men, med gode fotballspillere er det meste mulig.
Morsomt å se hvor godt Martin, Magnus, Ali, Tobias og Jonas har spilt seg inn i laget.
Vi er veldig godt fornøyd med dagen og prestasjonene.
I morgen er en ny dag og nye muligheter. Vi er nå blant de 8 beste lagene i turneringen. I morgen møter vi nr 1 i pulje 3. Vard/Haugesund kl 10.00, De har 3 seire i dag og målforskjell 16-3. Et veldig sterkt lag.