Til alle medlemmer i KFK

Kristiansund Fotballklubb har i år sendt ut medlemskontingent og treningsavgift på epost for første gang til alle medlemmer.
Det viser seg at medlemsregisteret vårt har inneholdt utdaterte e-post adresser på noen av dere, slik at dere ikke mottatt faktura tidligere.

Vi har nå sendt ut ny faktura til oppdaterte epost adresser, samt i post – dessverre er det da kommet inn feil tekst på fakturaen da det står at dette er 4. purring.
Dette beklager klubben – siden dette er første gang dere har fått fakturaen.

Medlemskontingenten og treningsavgiften er likevel noe alle som er medlemmer i KFK må betale, vi håper derfor at de som ikke har fått gjort det tidligere betaler nå.
For de av dere som ikke har fått en faktura tilsendt/utlevert ber vi om at dere gir beskjed på epost kfk@kristiansundfk.no.