Søndag 21.september kl 15.00 (MERK TIDEN!!!!) er vi klare for nok en hjemmekamp på Kristiansund Stadion.

Denne gangen er det Tromsø IL som kommer på besøk, med andre ord, det er toppkamp.

Selv om guttene våre var skuffet etter å tape poeng på overtid mot Nest Sotra i går, endte kvelden godt i og med at alle våre konkurrenter foran på tabellen gikk på poengtap.

Lag nr 3-6 skal spille kvalifisering om Tippeligaspill, pr nå er vi 1 poeng bak 6 plass og kun 3 poeng bak 3 plass.

Med andre ord, kvalifisering er absolutt innen rekkevidde.

Søndagens kamp mot Tromsø er også rundens hovedkamp på C-More , så her er det viktig at fotballnorge ser at vi har fulle tribuner.

Dere er uvurderlig støttespillere for oss og vi håper å se dere alle også kommende søndag.

Ber om at hvert enkelt lag sender bestilling på antall billetter, der spillere og inntil 4 ledere pr lag får gratis inngang.

Gjør dette til en happening for hele laget ditt og vær med å gi lyd fra dere.

Våre spillere setter enormt pris på å ha spillere/leder fra samarbeidsklubbene tilstede.

Billettbestilling sendes lagleder snarest slik at han/hun kan rapportere dette til KBK innen fredag 19.9. kl 12.00.

Vi vil så sende billettene pr mail til bestiller i hvert lag.

VELKOMMEN SKAL DERE VÆRE!

Med sportslig hilsen

Kristiansund BK