Tirsdag underskrev John Erik Klinge for KFK. Han er spilleklar til lørdagens kamp mot Åndalsnes som spille kl 14.00

Klinge som i fjor spilte for CFK er mer kjent for sin tid som KBK spiller.

I KBK va Klinge i flere sesonger støttespiller for KBK i 2.divisjon.  Hvor han spilte mest midtstopper men også kunne brukes som spiss.

I en periode var John Erik også utleid til Bryne I det som den gang het Adeccoserien. Nest øverste divisjon. Der spilte han en halv sesong som midtstopper.

klingebryne

Vidar Giske Henriksen forlater nå dessverre KFK da han flytter utenbys. Vidar som på slutten av vårsesongen slet med skade og som enda ikke er kvitt den var av KFKs beste i første del av årets sesong.

Vidar Giske Henriksen

Vidar Giske Henriksen

Ellers er det klart at det er uvist når  Anders Havneraas er tilbake etter sin langtidsskade. I skrivende øyeblikk er det fortsatt uvist om det blir spill i høst.

Av positive nyheter er at keeper Anders Honningsøy allerede har vært tilbake på trening ei stund. Når det gjelder Anders så er det heller ikke klart om når han gjør comeback  igjen spiller.  Derfor jobbes det nå med andre keeperalternativ for vårt A-lag som jo nå kun har Bjørnar Hoel som keeper. En Bjørnar som har vært meget solid i de kampene han har spilt så langt.

Det er gledelig at Anders Honningsø er tilbake på trening.

Det er gledelig at Anders Honningsø er tilbake på trening.

Selv om det nå er endel skader og usikkerhet i KFK troppen så anser vi nå at dagens tropp er god nok til å møte de utfordringene som vil møte oss til høsten.  Ikke minst det å få en så rutinert, tøff ledertype som John Erik Klinge på plass er viktig men også det at flere av våre yngre spillere har vist at de har tatt nivået på en glimrende måte gjør at vi er rustet til å møte de utfordringene som høstsesongen gir.

Bildet av John Erik Klinge i KBK drakt er tatt av Anders Mittet for Garderobeprat.