Kvartfinalen i dag endte 1-1 (mål Maja). Tapte straffeskyting 3-4. Godt amerikansk lag – Minnesota Keliix. Sur måte å tape på, men alt i alt en flott erfaring for våre J14-spillere – kan trygt si at de bidro. Maja(6 mål) og Marie(3 mål) nr 1 og 2 på toppscorerlista for et J16-lag, Emilie solid sisteskanse – og Elise har spilt knalltøft back mot 15 og 16-åringer. Trener Bjørn Ole og KFK er utrolig stolt av dere – Norway cup, her kommer vi !

Og så er b-sluttspillet i gang. Torsdag vant jentene to kamper. KFK jentene fortsetter med å gjøre sine ting glimrende. I kampen mot Flatås i 16.delsfinalen ble det seier med 3.0. KFK jentene skoret igjen målene. Et ved Maja Tveit Naalsund og et ved Marie Sørlie. Det siste ble skoret av storesøster Helle Tveit Naalsund som jo også opprinnelig er KFK jente. I kampen mot Fyllingsdalen i 8.delsfinalen ble det seier med 4-0. Målskorere de samme tre jentene ved Maja 2, Marie 1 og Helle 1. Av de andre KFK jentene holdt Emilie Gaupseth nullen i to kamper mens Elise Bjerkås fortsetter sine gode innhopp på venstreeback. Kvartfinale i dag kl 12.40

I avgjørende kamp om å nå a-sluttspillet så ble det tap mot Vestfossen med 1-0. Det betyr at laget havnet i b-sluttsapill grunnet dårligere målforskjell.

I kamp to var det et oppgjør mot et tøft tysk lag med navn Frisia SV. Stillingen ble 0-0 i en meget jevn kamp.

Haugar – CFK/Frei/KFK 0 – 4  I Danacup som nå er igang deltar et samarbeidslag på jentesiden. Et samarbeidslag mellom CFK, Frei og KFK. I første kamp møtte de Haugar og det ble en klar 4-0 seier. Maja Tveit Naalsund skoret to av målene mens Marie Sørlie skoret et. Ellers spilte Elise Gaupseth nSveen en prikkfri kamp i mål mens Elise Bjerkås hadde et flott innhopp på venstrebacken. Ny kamp i kveld noe som er bra da det også er varme så det holder i Hjørring.

1 mål på Marie til venstre og 2 på Maja.

1 mål på Marie til venstre og 2 på Maja.