Surnadal ble for sterke i dag og vant 5-1. I den andre toppkampen spilte Eidsvåg og Dahle  uavgjot 2-2 fredag. Guttespilleren Clirim debuterte på A-laget i dag.

[tb_match id=»2190″]

Vi møter et meget godt lag.

Etter 3-1 tapet mot Dahle har laget vunnet det 4 siste kampene. Sterkt å slå Eidsvåg borte. Laget har skåret 20 mål på disse kampene og sluppet inn kun 6.

Surnadals 5 siste kamper:
Dahle-Surnadal 3-1
Surnadal 2 : 0 CFK /KBK 3
Eidsvåg 2 : 3 Surnadal
Surnadal 8 : 0 Elnesvågen
Mode 3 3 : 4 Surnadal

Våre 5 siste kamper:
Elnesvågen 1 : 3 KFK
KFK 4 : 2 Molde 3
Midsund 1 : 1 KFK
Frei 1 : 2 KFK
KFK 6 : 5 Vestnes Varfjell

Vi spilte uavgjort mot Midsund. De andre kampene har vi vunnet. Vi har skåret 16 på disse kampene og sluppet inn 10.
Selv om vi har tatt 2 poeng mere på de 5 siste kampene har vi slitt.  Fremover har vi kommet til målsjanser, men bommer på for mange. Bakover har vi sluppet inn flere mål en vi gjorde i vår. Vi slapp inn 1 mot Surnadal i den første kampen.  Så slapp vi ikke inn mål på de tre neste.

Mot VestnesVarfjell var forsvaret usikkert. Vi fikk hele 5 imot før Thorry tok grep  og stengte døra og vi klarte å dra i land seieren. Vi hari år hatt evnen til å ta med oss 3 poeng i jevne kamper. Kun mot Midsund ga vi fra oss 2 poeng. Der kunne vi vunnet, men vi klarte å hindre et trepoengerstap i sluttminuttene.

Vi har fordelen med hjemmebane, men vi må få orden på forsvaret om vi skal kunne slå Surnadal,

Runde 12:

Torsdag:
Frei – Vestnes Varfjell 1-5
Fredag:
Molde 3 – Tingvoll 4-1
Eidsvåg – Dahle 2-2
Midsund – CFK /KBK 3 4-0
Lørdag:
Elnesvågen – Åndalsnes 5-4
KFK – Surnadal 1-5

Etter 12. serieomgang har vi 31 poeng. Surnadal har 27 mens Eidsvåg og Dahle har 25.
Den gode målforskjellen i forhold til Surnadal er borte. Begge har skåret 46 mål og sluppet inn 19.

Gammel plakat som sto utenfor Brunnpris Brunsvika. Foto: Kjell Andersen.