Dag 5

En nedtur å spille i b sluttspillet men kjenner vi laget riktig så vil de bite fra seg der.

Første kamp er mot Melbo IL

Der var det ikke tvil. Vi vant 8-1

Målskorere: Thomas Hoem 3, Ole Kjartan Smeby 3, Magnus Grønseth 1 og MarinBerg 1

I semifinalen møtte vi Bodø. Det ble seier med 4-1 etter skoringer av Thomas 2, Jan Kristian 1 og Jesper.

I finalen er det Flatåsen som er motstander. Her ble det seier 5-0.

Målskorere Jan Kristian Sørlie, Clirim Miftari, Markus Bævre, Thomas Hoem og Jesper Isaksen.

Gratulerer til en fantastisk gjeng!

supermammaer

Kjøttkak

Dag 4

Vi møter Strindheim 2 i b-sluttspillet.

V leder 2-0 etter mål av Ole Smeby og det er 2-0 ved pause. I slutten av kampen leder vi 4-2 etter at Ole har skoret et til.Sluttresultat 4-2. Det siste målet var det Clirim som skoret.

DAG 3

Da er det klart for siste kamp av gruppespillet. Vi må gjøre et godt resultat mot Byåsen for å gå videre.

Det blir ikke lett da de er et godt lag.

Kampen har begynt og vi ligger under med 2-0 og Byåsen har også bommet på et straffespark. En straffe som Jonas Finseth reddet. Vi har bommet på mange sjanser. I andre omgang må vi spille med en spiller mindre i fem minutter da vi fikk gult kort. Nå er vi snart fulltallig igjen.

Og så fikk Byåsen inn 3-0 etter at vi hadde brent gigantsjanse. Slutt og 3-0. Dermed blir det b-sluttspill.

Guttene cruiser Trondheim

DAG 2

Tirsdag morgenvar det kamp mot Flatåsen.

Vi kommer under i første omgang men våre gutter gir ikke opp. I andre omgang utlikner Jan Kristian Sørlie før samme spiller sørger for seier 2-1

Jan Kristian Sørlie skorte 2 mot Flatåsen

Kamp 2 er mot Charlottenlund. Kampen åpner friskt med et par sjanser til oss. Også Charlottenlund har sjanser men Jonas Finseth redder bra. Så får Charlottenlund straffespark men Jonas redder den også. Kampen er enda ikke ferdig. Vi spiller nå veldig bra og vi venter bare på skoringen. Det er pause og 0-0

Andre omgang har startet, fortsatt 0-0. To store sjanser til Charlottenlund men begge mesterlig reddet av broder Mads Finset.

Sluttresulat 0-0 takket ved hjelp av Finseth brothers i9 mål.

Om det blir a eller b sluttspill avgjøres i onsdag hvor vi møter Byåsen 1 kl 09.55

kampen sett fra bak benken

Dag 1

Vårt guttelag er i denne uken med i Scandiacup i Trondheim.

Laget spiller kamper mandag, tirsdag og onsdag i gruppespillet. Etterpå venter sluttspill. Enten a eller b sluttspill.

Vårt lag har kommet i pulje med følgende lag:

Vestbyen 1, latås, Charlottenlund og Byåsen 1. I utgangspunktet en sterk pulje hvor vi vet at blant annet Byåsen har et bra lag i denne årsklassen.

Første kamp er i dag mndag kl 09.00 mot Vestbyen 1. Like før pause leder Vestbyen 2-0.

Heldigvis skjerper guttene seg etterhvert og vi greier å utlikne etter skoringer av Clirim Miftari og Fredrik Neergaard.

Clirim 1 mål

Fredrik 1 mål

Orden på fotballskoene

Alle bilder er lånt fra guttelagets facebook-konto og fotograf er sannsynligvis Siv Nummedal.