Mandag kveld møtte vårt guttelag CFK på Kristiansund Stadion.

Vi stilte med følgende lag: Jonas Finseth, Nikolay Weiseth Frantzen, Martin Berg, Thomas Hoem, Joakim Wullum, Ola Torske, Jesper Isaksen, Mathias Bunes, Grim Folde, Jan Kristian Sørlie og Clirim Miftari. Innbyttere som alle kom inn i kampen: David Halvorsen, Ole Smeby og Fredrik Neergaard.

Det var tydelig at dette var en kamp som begge lagene ønsket å vinne. CFK har hatt en litt skuffende sesong så langt men det er slik at KFK aldri tidsligere har slått dette laget i seriesystemet tidligere i elverfotball.

Begynnelsen var preget av mye kjemping og lite finspill. Det var tydelig at kampen kom til å avgjøres på midtbanen. Vårt litt mer spillende lag mot CFKs sterke duellspillere samt sterke driblere.

1-0 til KFK kom da Jan Kristian Sørlie dro seg fra sin oppasser på 20 meter og dundret ballen i mål. Med dette ble vårt lag litt mer trygg med ball og vi hadde et vist overtak. Det var derfor ikke unatulig at vi økte til 2-0, igjen ved Jan Kristian.

Like før pause reduserte CFK. En av deres spillere fikk rom på 25 meters hold og smelte ballen i krysset. Et mål som er vanskelig å gardere seg imot.

Dermed fikk CFK nytt håp og energi inn mot andre omgang. Den omgangen startet med at CFK vant det meste av dueller på banen og spesielt på midtbanen. Tidlig i omgangen ble en av deres spillere muligens felt når han var på vei bort fra mål og mot dølinjen. Muligens strengt dømt og ihvertfall veldig unødvendig taklingsforsøk av vår forsvarer. Straffe og 2-2.

For å få bedre tak på kampen måtte vi justere litt på laget. Jan Kristian ble plassert fra sin offensive rolle til defensiv midtbane. Det førte til at vi igjen fikk bedre kontroll.

Midtveis i omgangen fikk Clirim ballen med ansiktet vendt mot motstanderens cornerflagg og med motstander i ryggen. Han fikk vendt bort motstanderen og satte fart på vei innenfor 16 meteren og etter kom en CFK forsvarer halsende som satte inn en takling som felte Clirim og dermed straffe.

Den satte Jesper Isaksen sikkert i mål og med det så vant KFK 3-2 over CFK.

Jan Kristian Sørlie skorte 2

Jesper Isaksen skorte et mål mot CFK