Mandag møtte vårt guttelag Åndalsnes. Et lag som har ovberasket stort denne sesongen og ligger på samme poengsum som KFK. Derfor ble det advart mot laget de skulle møte på siste trening før kamp

Vi stilte følgende lag: David Halvorsen, Martin Berg, Thomas Hoem, Markus Bævre, Grim Folde, Ola Torske, Jesper Isaksen, Mathias Bunes, Nikolai Weiseth Frantzen, Clirim Miftari og Jan Kristian Sørlie. Innbyttere: Ole Kjartan Smeby og Fredrik Neergaard.

Advarslene mot Åndalsnes hjalp ikke. Våre spillere presterte årsverste og tapte 6-1. Vårt mål ble skoret av Jesper Isaksen.

På vei til Åndalsnes i minibuss

Fergetur, det nærmer seg kamp

I den andre kampen guttelaget spilte var mot Rival på torsdag.

Vi stilte følgende lag: David Halvorsen, Martin Berg, Thomas Hoem, Markus Bævre, Stian Larsen, Nikolai Weiseth Frantzen, Ola Torske, Jesper Isaksen, Mathias Bunes, Jan Kristian Sørlie og Clirim Miftari.  Innbyttere som kom inn i løpet av kampen: Grim Folde, Ole Kjartan Smeby, Joacim Wullum og Fredrik Neergaard.

Det var ingen stor kamp av vårt lag selv om de hadde jevnt god kontroll i kampen. For mange unøyaktigheter på enkle pasninger samt at Jesper og Thomas ble tatt av tidlig grunnet a-kamp dagen etter gjorde at kampen ikke ble så god som vi kunne håpe på.

Uansett vi vant 3-0 etter skoringer av Clirim Miftari 2 og Jesper Isaksen 1

Jesper Isaksen skorte et mål mot Rival