Begge våre guttelag i Hydrocup har spilt seg fram til finaler.

KFK 1 i a-finalen og KFK 2 i b-finalen. Begge kampene spilles i dag.

For vårt 1.lag så var veien fram til finale relativ grei. Det viste seg at vårt lag var det klart beste laget i den innledende puljen, noe fire seire og en målforskjell på 31-1 forteller.

Kampene i gruppespillet var slik for vårt 1.lag: KFK – Sunndal 2 3 – 0, KFK  – Rival 4 – 0, KFK 1 – Valder 2 12 – 1 og KFK – Orkanger 12 – 1.

I semiefinalen skulle vi møte Molde 1. Et Molde 1 sokm ikke stilte et like godt lag som spilte 2-2 mot vårt lag tidligere i uka. Det ble en grei 6-0 seier over Molde 1 noe som alltid er greit å ta med seg. I finalen skal vårt lag møte Sunndal 1 som er regnet som favoritter etter at de har slått lag i seriespillet.

1.lagethydrocuplagbilde

Vi hilser på Rivalspillerne før kampen vi vant 4-0

Vårt andrelag havnet i en tøffere pulje. De møtte favoritt Sunndal 1 og tapte 7-0, de tapte 3-0 for Valder 1 før prestisjemøtet mot Molde 2 kom til slutt. Der ble det 2-1 seier og dermed C sluttspill for våre gutter.

I semifinalen der møtte vi Elnesvågen. Det ble 0-0 og det hele ble avgjort på corner. Der hadde vi 4 og de kun 1. Senere i dag er det finale i C sluttspillet mot Orkanger.

kfk2hydrocup

Ole, Joakim og Kristoffer drikker etter endt dyst