Vårt guttelag møtte Molde 1 på Aker Stadion tirsdag. Dette er to av de tre topplagene i avdelingen så det var stor spenning både over det å møte en god motstander og det å få spille på et av Norges fineste Stadion.

Vi stilte følgende lag: Mads Finnseth, Martin Berg, Jan Kristian Sørli, Stian Larsen, Ola Stokke, Mathias Bunes, Jesper Isaksen, Thomas Hoem, Clirim Miftari og Nicolay Weiseth  Hansen. Inbyttere som kom inn i løpet av kampen: Jonas Finnseth, Grim Folde, Ole Smeby og Fredrik Neergård.

Kampen begynte med at Molde hadde mye ball uten at de skapte mange sjanser. Det unge Moldelaget trillet mye ball og vi lå stort sett på rett side av ballen. Det var slik etterhvert at vi følte at KFK var farligere og tyngre når vi oppsøkte Moldefeltet. Derfor var det ikke unaturlig at Thomas Hoem ga oss ledelsen med 1-0.  Etter det kjørte vi kampen en periode og vi kom til mange gode sjanser. Istedet for å trygge ledelsen så utlignet Molde til 1-1 i en situasjon hvor vi istedet for å velge det trygge og mæle ballen unna forsøker det konstruktive å spille oss ut. Denne gangen ble vi straffet for det og Molde utlignet litt unødvendig.

Andre omgang startet litt likt med første. Endel ballinnehav for Molde hvor de også skapte noen sjanser. Etterhvert så får vi bedre grep på kampen igjen uten at vi spiller noe glitrende spill. Også i denne omgangen var det Thomas Hoem som ga oss ledelsen. Utover omgangen så kom trua på seier snikende inn og det kunne virke som om dette skulle gå. Akkurat når ordinær tid er ute så får Molde corner. I denne fasen av kampen er det vi som har de sterkeste duell/hodespillerne på banen så vi var ikke veldig redde for denne dødballen. Corneren blir slått, vi vinner duellen men ballen lander i fotene på en annen Moldespiller og dermed utligning. I sluttsekundene forsøkte vårt lag febrilsk å få seiersmålet og vi presset høyt og hardt. Vi fikk også et par sjanser uten at seiermålet kom. Dermed 2-2 og våre spillere desidert mest skuffet.

Thomas Hoem skorte begge våre mål

Thomas Hoem skorte begge våre mål

Tilskuere på kamp, familien Berg og Øyvind Hoem

Tilskuere på kamp, familien Berg og Øyvind Hoem

Like før kampstart

Like før kampstart

janivaraker

også besteforeldre tok turen.

også besteforeldre tok turen.

Alle bildene fra Aker Stadion tatt av Kjartan Smeby.