Vårt andrelag slo mandag Sunndal 2 med 5-2

Vi stilte følgende lag: David Halvorsen, Emil Dahle, Magnus Grønset, Grim Folde, Kristoffer Solli, Fredrik Neergaard, Carl Martin Holm, Vegard Grønset, Trym Løkken, Felix Hjemgård og Adrian Olsen. Inn i løpet av kampen kom: Robin Stokke, Thies Hermann, Ole Smeby, Arild Stakset og Paul Settemsdal.

Det sto 2-2 ved pause hvor vi tok ledlesen 1-0 ved Felix. To raske mål fra Sunndal gjorde at de ledet til rett før pause. Da skoret vår kaptein Fredrik med et skudd i vinkelen fra skrått hold. Pausersultatet var 2-2.

I andre omgang var KFK best. Sunndal hadde problemer på å få tak på Ole som spilte spiss. Mye driblinger førte til to mål på Ole selv, det ene etter flott pasning fra Adrian. Vi fikk også straffe etter at Ole ble felt og det satte Carl i mål. Dermed 5-2 til KFK.

På bildet over ser vi Ole som skoret 2 mål smt Felix til venstre som skoret et.

Felix 1 mål

Felix 1 mål

Fredrik 1 mål

Fredrik 1 mål

Carl Martin Holm skoret vårt mål

Carl Martin Holm skoret et mål på straffe.