De to beste guttelagene på Nordmøre og to av de tre beste guttelagene i kretsen braket sammen i seriekamp på tirsdag kveld.  Begge lagene hadde tre seire hver i serien og lå på topp sammen med Molde.

Inngangen til kampen var ikke den beste da det tidlig var klart at Jesper som fikk sin deby på a-laget ikke kunne være med grunnet ferie i Spania, og for å gjøre det enda litt vanskeligere så ble vår andre regionspiller Jan Kristian syk på morgenen.

Uansett så bestemte trenere og spillere seg for å konsentrere seg om de som spilte og var bestemte på å yte Sunndal sterk motstand.

Vi stilte følgende lag:  Jonas Finseth, Grim Folde, Martin Berg, Marcus Bævre, Stian Larsen, Ola Torske, Thomas Hoem, Ole Kjartan Smeby, Mathias Bunes, Nicolay Weiseth Frantzen og Clirim Miftari. Inbyttere som alle fikk spilletid: Mads Finseth, Joacim Wullum og Fredrik Neergaard.

Sunndal åpnet klart best og var over våre spillere fra første spark på ballen. De var gode med ballen og de brukte fysikken sin. Vi opplevde en veldig god motstander som i første omgang var bedre enn vårt lag. Pauseresultatet var 3-0 til Sunndal.

I pausen ble vi enige om noen justeringer, at vi også skulle bruke fysikken samt at vi skulle ut på banen å ha det moro. Vi var også enige om at andre omgang ihvertfall ikke skulle tapes.

Vi åpnet denne omgangen klart bedre og vi var vitne til en mye jevnere kamp. Til tross for at vi var på høyde med Sunndal denne omgangen så var det de som økte til 4-0. Vi var da redd for at våre skulle gi opp og at vi skulle oppleve et stygt nederlag som vi vet mange av Sunndals motstandere tidligere i sesongen har opplevd.

Istedet kjørte våre gutter fortsatt på, det var ikke snakk om å gi seg. Belønning fikk vi først da Clirim Miftari presset et skudd ned og reduserte. Helt i slutten av omgangen var Clirim igjen i duell med en av Sunndals sterke stoppere, ballen gikk forbi begge og Thomas Hoem kunne stikke gjennom og redusere til 4-2. Det ble også sluttresultatet. Delmålet om å ikke tape 2.omgang ble oppfylt.

For KFK ble kampen meget god trening mot et veldig godt lag. Når alle var skjerpet og ga jernet så viste vi at vi er på høyde med Sunndal. Uansett en fortjent seier til Sunndalslaget.

Bilder over er av Thomas Hoem som skoret et mål.

Clirim 1 mål