Kun noen få dager til Molde Fotballskole blir gjennomført i Kristiansund. Vi har opp mot 120 deltagere fordelt på årgangene 2007-2000. Vi ber dere lese dette nøye for å få en best mulig gjennomføring av Molde Fotballskole.

 

For barna født i 2007 vil det kun bli aktiviteter lørdag (trening) og Sunday League på søndag. Se for øvrig vedlagte program.

 

Alle andre årganger møter opp på Kristiansund Stadion (tidligere Gressbanen til KFK), ved KFK’s klubblokale fredag ettermiddag for registrering og betaling. 2007 årgangen møter i NordvestHall1 lørdag morgen for registrering/betaling.

 

Merk dere videre følgende;

–        Bruk inngangen/innkjøring fra Hagelin til Kristiansund Stadion

–        Vi håper å kunne starte treningen litt før kl. 18.00, så vi ber flest mulig å komme før kl. 17.30 og registrere seg.

–        Det blir mulig å betale med kort, prisen for alle unntatt 2007 årgangen er kr. 1250,- inkludert mat og utstyr gitt av Sparebanken Møre. For 2007 årgangen er prisen kr. 850,-

–        Når det gjelder lørdag med grilling på KFK anlegget, vil de yngste som trener i NordvestHall1 enten bli fraktet opp med buss fra hallen eller gå om været tillater det.

–        Alle barn må etter endt dag hentes på respektive arenaer etter avslutning.

 

Molde FK stiller med mange dyktige instruktører og CFK/KFK bistår med trenerressurser i tillegg. Dette skal bli en flott helg, med en god ramme for alle deltagende barn.

 

Har der spørsmål ifm Molde Fotballskole er det bare å ta kontakt med undertegnede.

 

 

Med vennlig hilsen

 

Jan Trygve Pedersen

Daglig leder

Tel. 96 20 96 64 fax. 71 67 71 80