Vårt jente 14 lag fortsetter å imponere i 9èr serien Nordmøre og Romsdal. Nå var det Træff 1 som ventet på Reknesbanen og heller ikke denne gangen var det tvil om hvem som kom til å vinne kampen.

KFK stilte følgende lag: Emilie Gaupseth Sveen, Emilie Bjerkås, Kristine Dahle, Amalie Leren, Andrea Alstad, Sukanda Nimit, Marie Hammervold, Nora Lovise Hoem, Marte Haugan, Marie Sørlie, Maja Naalsund og Marita Fjelnes.

Som vanlig var det Maja og Marie som delte skoringene mellom selv. Denne gangen 6 til Maja og 4 til Marie. Samtidig skal vi huske at vi slapp inn ingen mål og det forteller at vi har flere gode spillere på laget enn bare de to.

4 mål på Marie til venstre og 6 på Maja.

4 mål på Marie til venstre og 6 på Maja.

4 målskorer Marie fører ballen

4 målskorer Marie fører ballen

Bildene er tatt av Arne Kjetil Dahle.