ÅPENT IMPULSMØTE OM FOTBALL, TILHØRIGHET, MERKEVAREBYGGING OG SAMFUNNSANSVAR

Sted: KFK lokalet

Tidspunkt: Tirsdag 6.5 kl 19.30

Det å drive fotballklubb blir ofte diskusjoner om treningstider, øvelser, økonomi og skaffe folk.

KFK har invitert VIF til Kristiansund for å sette fokus på andre viktige områder i forbindelse med fotballen. Som feks:

* Supporterens/tilhengerens rolle

*  Tilhørighet

*  Samfunnsansvar

*  Merkevarebygging

Fra VIF kommer følgende trio:

Supporterlegende Espen Knutsen skal snakke om tilhørighet, merkevarebygging og supportersjel

Espen Knutsen. Legende i norsk supportermiljø. Tidligere talsmann for Klanen nå ansatt supporterkoordinator i VIF samt driver av foredrags/motivasjonsfirmaet Espen Knutsen Snakkes. Et fyrverkeri av en foredragsholder.

Thomas Hasselgren er med på samlingen. Trenerkoordinator i VIF med ansvar for barn og unge. Tidligere ansatt i Brommapojkarna som er en foregangsklubb i svensk fotball.

Morten Grødahl tidligere styreleder i VIF og tidliigere styremedlem i KFK vil delta.

Morten Grødahl, nå styremedlem i styret i breddefotballen i VIF, tidligere leder for Vålerengen Idretsforening, VIF Fotball og VIF Fotball asa. Har også vært administrende direktør for bedrift som var hovedsponsor for VIF fotball.

Vel møtt til alle som ønsker å delta på dette møtet som fokuserer annerledes enn hva vi muligens gjør vanligvis i fotballmiljøet.

Møtet varer ca 1,5 time.

Hadde vært fint om de som kommer gir beskjed til Arne Grødahl: arnehgr@gmail.com eller 45202035