For de av våre trenere som er påmeldt impulssamlingen i KFK lokalet tirsdag 6.mai så begynner den kl 17.00

Det er Thomas Hasselgren, utdanningskoordinator i VIF som gjennomfører samlingen.

Først med 45 minutter i KFK lokalet før det hele fortsetter i hallen med praktiske øvelser.

Velkommen også til deltagerne fra andre klubber.

Er det noen som ikke er påmeldt men som ønsker å være med så ta kontakt med Arne Grødahl: arnehgr@gmail.com

Vi har plass til flere selv om det er bra med påmelding.

Thomas Hasselgren er med på samlingen. Trenerkoordinator i VIF med ansvar for barn og unge. Tidligere ansatt i Brommapojkarna som er en foregangsklubb i svensk fotball.