Åndalsnes åpnet best, men etter det tok vi over og vant klart. Spillerne var godt fornøyd etter kampen.
Treneren etter kampen:

Thorry Aakenes

Det ble nok en solid seier i dag.
Vi har fått en flott start på årets sesong. Ikke bare at vi vinner men måten vi vinner kampene på, gleder et trenerhjerte.

Borte mot Åndalsnes var på forhånd å regne som en tøff utfordring. Vi leverte og spilte store deler av kampen slik vi hadde blitt enige om. Det var klasseforskjell på lagene og seieren var sikker.
Solid spill over hele linja. Alle bidro på en positiv måte.
Feilfritt i forsvar, godt og offensivt backspill, kreativ midtbane og dyktige i angrep.

Ønsker i dag å trekke fram Anders Havneraas, som dagens KFK’ er og banens beste.

Dommertrioen var av det rutinerte slaget og leverte sine saker bra.

Dagens KFKer: Anders Havneraas

andershavneraas

Anders var banens beste i dag.
Åndalsnesangriperen kom ikke forbi David.

Wesley skåret 1 mål.
følge fotball.no endte kampen 0-0.
bilde 3

Spillerne hilser på hverandre. Foto Thorry Aakenes.

Fornøyd med seieren.

Dagfinn, Gunn og Jan Åge var fornøyd.

Fornøyde spillere takker tilhengerne etter kampen. Foto: Thorry Aakenes.

Foto: Anders Havneraas.

På twitter kan en lese at ÅIF ønsker oss velkommen til kamp på divsjonens raskeste kunstgress.
[tb_match id=»1181″]

Åndalsnes ligger på 11. plass med samme poengsum som lag nr. 3 Surnadal.  Laget vant hjemme (1-0 mot Elnesvågen), men tapte stort borte (6-1 mot Molde3)..

Vi har hatt endel problemer med å slå Åndalsnes. I 2012 ble det 3-1 tap borte og 4-1 tap hjemme. Litt bedre var det i fjor. Det startet med et stygt 6-1 tap borte for så å vinne 4-2 hjemme.

I år har vi en sterkere tropp og hvis vi spiller med den samme innsatsen og spill som vi har gjort så langt i år, har vi gode muligheter til å reise hjem med 3 poeng.

3. runde
Surnadal-VestnesVarfjell 8-0. Etter 2 tap har Surnadal fått sin første seier.
CFK/KBK3-Elnesvågen 1-7
Dahle-Molde3 3-0
Tingvoll-Frei  4-4
Midsund-Eidsvåg 1-7