Så langt er det solgt 96 sesongkort til KFKs A-lags hjemmekamper. Av de er det 80 til enkeltpersoner og resten til bedrifter.

Sesongkortene som koster 500 kroner vil gi en kjærkomment bidrag i å satse på vårt førstelag som har som ambisjon om å rykke opp til 3.divisjon. Klubben har som målsetning om å selge 100 kort og det alene vil gi en inntekt på 50.000 kroner.

Så langt er det senioravdelingen ved Dagfinn Larsen og a-spillerne selv som har stått for det meste av salget. Det er også en trend at alle kjøper som blir spurt.  Dette er blitt en stor opprykksdugnad vi håper flere slutter opp om. Så langt er det solgt 96 sesongkort slik at det mangler bare 4 på målet om 100 sesongkort.

Sesongkortene gir gratis adgang til klubbens kamper, sikrer gratis kaffe gjennom hele sesongen samt at det i løpet av sesongen flere ganger blir trukket ut flotte premier til sesongkortinnehaverne. Etter kampene blir det også en Player Louge i klubblokalet for spillere og sesongkortinnehavere. Der vil det serveres litt mat og drikke.

Følgende bedrifter har kjøpt et eller flere sesongkort:

Marin Agera A/S, Kristiansund Idrettsbarnehage, Roesen Reklame, Adele/Vic, Flisforum, TT Interiør Møbelringen, Einar Engvig a/s, Advokathuset Kristiansund og Aker Solutions MMO A/S

Av enkeltpersoner har følgende kjøpt sesongkort:  Dagfinn Larsen, Gunn Elin Hoel, Erik Pettersen, John Aandahl, Arne Grødahl, Øyvind Aandahl, Erling Hoseth Simonsen, Pål Forsnes, Vibeke Skoksholm, Erik Aasprong, Torbjørn Hoseth, Odd Torske, Steinar Olsen, Harald Magne Iversen, Sverke Lyngstad, Erik Ohr, Sverre Heggem, Per Ivar Edøy, Thorry Aakenes, Erik Rolfsen, Rolf Inge Henriksen, Inger Giske Henriksen, Ole Reidar Gregersen, Jan Aage Wiik, Maiken Torseth Wullum, Stian Belden Gjerde, Eivind Gjerde, Trine Belden Gjerde, Arnt Eivind Gjerde, Jan Magne Belden, Kåre Sørlie, Unni Søbstad Larsen, Tore Wiik, Roger Holm, Øyvind Kvalvåg, Torill Sandvik, Ola Sandvik, Tor I Ryther, Susanne Herre, Gunnar Brunvold, Frode Havnerås, Robert Giske Henriksen, Frank Havnerås, Stian Lystad, Vivian Berg, Erik Berg, Kjell Andersen, Ralf Hoseth, Roger Svanemsli, John G Johansen, Geir Gjengstø, Ole Kristian Pettersen, Terje Strømsholm, Kjell Borochstein, Gisle Ohr, Øystein Aandahl, Marit Boxaspen Høvik, Per Åge Høvik, Erik Sevaldsen, Tommy Ulseth, Kjetil Thorsen, Asbjørn Brendskag, Ivar Bunes, Runar Alstad, Eli Sandnes, Thomas Bækken, Frode Byttingsvik, Kjetil Johnsen, Sindre Bunes, Per Skarpnes, Ragnar Øien, Anita Steinvik, John Hammerås, Egil Nyland, John Ronny Hoel, Jan Ivar Frantzen, Knut Faksvåg, Arvid Mork, Per Arne Folde, Tor Kjartan Smeby og Torbjørn Vik.

Sesongkort kan bestilles på kfk@kristiansundfk.no eller ved å henvende seg til  Arne Grødahl eller til Dagfinn Larsen.