Våre to guttespillere Jan Kristian Sørli og Jesper Isaksen har vært på regionsamling for Midt- og
Nord Norge i Trondheim 3. – 6. april.

Romsdal Budstikke omtaler samlingen og er med god grunn stolt over at Molde FK hadde med 4 spillere der.
I artikkelen står det at Molde hadde med flest spille på samlingen, hele 4. BodøGlimt 2 og
Ålesund 2 og Rosenborg hadde med 1 spiller.

Også KFK hadde to spillere med: Jesper og Jan Kristian. KFK kan med rette være stolt over dette.

Nå har det kommet tilbakemelding fra Kretstreneren på hvordan guttene gjorde det på samlingen,
Veldig gode og motiverende tilbakemeldinger. Guttene vil bli fulgt tett opp fra kretsen i tiden som kommer. De synes Sørli og Isaksen har hatt en veldig fin utvikling som lover bra i fortsettelsen.

Dette forteller at de er i en treningsgruppe hvor det har vært mulig å utvikle seg på linje med de beste klubbene i Norge.

Guttelaget består av over 30 spillere hvor de aller, aller fleste er veldig treningsvillige. Trenerne er flinke å differensiere og dermed utvikle alle spillerne. De beste/mest treningsvillige hospiterer også enten det er på KBKs rekruttlag eller KFKs eget A lag.

Dette gjelder ikke bare Jan Kristian og Jesper men også flere av de andre spillerne som blir ansett som talenter på linje med de to som har vært med på regionssamling.

Trenere for gruppen er Sindre Bunes, Arnfinn Isaksen og Odd Torske med noe assistanse av Arne Grødahl.

Jan Kristians Sørli var med på Regionsamling

Jesper Isaksen er tatt ut til kretslagskamp

Jesper Isaksen har vært på regionsamling