Før seriestart

Mandag 14. er det internkamp. En uke senere starter alvoret. Da møter vi  Surnadal borte.

KFK 2014:
Alaget som slo Dahle
Bfv: Thorry Aakenes (trener), Bjørn Chr. Larsen, Svein Erik Gregersen, Andreas Mork, Jon Henrik Hjelmeland, Magnar Iversen, Svein Magne Masgård, Anders Honningsø, Andreas Nielsen, Espen Belden Gjerde og Roger Holm (oppmann).
Ffv: Fredrik Kvinge Hansen, Pa Ousman Jammeh, Wesley Amaral, Vidar Giske Henriksen (kaptein), Morten Høvik, Anders Havnerås, Marius Sandvik og Torbjørn Vik. Foto: Kjell Andersen

A-stall:
Alexsander Himo, Anders Havnerås, Anders Honningsø, Andreas Stensrud Nielsen, Bjørn Chr. Larsen, Bjørnar Hoel, David Dome, Espen Belden Gjerde, Espen Sørlie, Fredrik Kvinge Hansen, Frode Wiik, Håkon Neergaard Pettersen, Jon H. Hjelmeland, Jonas Eriksen Røe, Jørn Ove Sundli, Magnar Iversen, Marius Sandvik, Morten Høvik, Pa Ousman Jammeh, Pedro Da Silva, Ronny Svanemsli, Runar Bloch, Stian Ryther, Svein Erik Gregersen, Svein Magne Aasgård, Torbjørn Vik, Vidar Giske Henriksen, Wesley Amaral.

Treningskamper:
KFK-CFK/KBK3 3-0.
AK- KFK 1-0.
KBK-KBK2 4-2.
Sunndal-KFK 1-4.
KFK-Nordlandet 4-2.
KFK-Træff2 5-0.
KFK-Dahle 7-1

27 skåringer:
Vi har spilt 7 treningskamper. 6 har vi vunnet og 1 endte med tap. Laget har skåret 27mål og sluppet inn 7. Kun mot CFK/KBK3 og Træff2 har vi holdt buret rent og kun mot AK har vi ikke skåret. Vi har møtt 4 lag som spiller i 3. divisjon, to som vi kommer til å møte i serien og 1 som spiller i 5. divisjonen.

Benyttet 25 spillere:
25 spillere er benyttet. Anders Honningsø, Espen Belden Gjerde, Wesley Amaral, Svein Erik Gregersen og Morten Høvik har vært med i alle treningskampene.

12 har skåret:

Ronny Svanemsli og Andreas Nielsen

Toppskårere etter treningskampene er Ronny Svanemsli (6) og Andreas Nielsen (5). De andre som har skåret er: Pa Ousman Jammeh (3), Svein Erik Gregersen (2).Espen Belden Gjerde (2), Torbjørn Vik (2), Svein Magne Aasgård (2), Vidar Giske Henriksen (1), Bjørn Chr. Larsen (1), Fredrik Kvinge Hansen (1), Anders Havnerås (1) og Morten Høvik (1),

Kretsens 4. divisjon:
KFK, Surnadal, Eidsvåg, Åndalsnes, Elnesvågen, Dahle, Vestnes/Varfjell, Molde3, Tingvoll, Midsund, Frei og CFK/KBK3.

A-lagets kamper:

Møter favoritten borte i serieåpningen:
2. påskedag møter vi Surnadal på bortebane. Etter ha imponert i NM-kvaliken med 5-0 seier over Sunndal og 4-0 over AK seiler Surnadal opp som klar favoritt til å vinne 4. divisjonsavdelingen med Eidsvåg og oss som utfordrere.

Eidsvåg, som vi møter hjemme i 6. serieomgang (25. mai) har også imponert i samme kvalik. De tapte mot AK på straffer etter at det var uavgjort 1-1 etter ordinær tid og ekstraomganger.

Det vil trolig også være et par av de andre lagene som vil overraske, men Surnadal er klar seriefavoritt. De får imidlertid en tøff førsteuke. Mandag 21. møter de oss, torsdag er det cupkamp mot Molde før de avslutter uka lørdag borte mot Frei.

Målet er opprykk:
Selv om Surnadal er favoritt er målet ikke urealistisk. Vi har en stor og god spillerstall. I tillegg har lagets prestasjoner i treningskampene gitt oss grunn til en viss optimisme. Det betyr ikke at det er bare å spasere gjennom seriekampene. Det må spilles for fullt i hver kamp. Ikke bare mot de beste lagene, men også mot de som vi tror ikke vil være med å kjempe i toppen. Gjør vi det har vi i år gode muligheter til å vinne 4. divisjonsavdelingen.

Internkamp mandag:
Mandag 14. kl 19.30 benyttes treninga til å spille 11erfotball. Da får laget en fin gjennomkjøring før påske i tillegg til at Thorry får sett alle samtidig. Tor Sunde dømmer internkampen.

A-lag
Bfv: David Dome, Andreas Mork, Vidar Giske Henriksen (kaptein), Morten Høvik, Roger Holm (oppmann), Anders Honningsø, Torbjørn Vik, Espen Sørlie, Svein Erik Gregersen, Bjørn Chr. Larsen og RuneWiik. Ffv: Jon Henrik Hjelmeland, Pa Ousman Jammeh, Wesley Amaral, Anders Havnerås, Thorry Aakenes (trener), Jørn Ove Sundli, Andreas Sandvik, Espen Belden Gjerde og Magnar Iversen.
Foto: Andreas Hopmark.