Vår meget gode keeper Andreas Mork skrev i dag under for KBK.

Andreas som har vært ettertraktet av flere klubber ville i utgangspunktet være med for KFK men valgte nå å melde overgang til KBK. Grunnen sies at han tolket treningskampene som at han var andrevalg i KFK samt at mange av klassekameratene spiller i KBK.

Nå virker det klart at Anders Honningsø (39) blir vår 1.keeper. Han har hatt en meget god forsesong.

Vårt andre keeperalternativ er Bjørnar Hoel (37)  uten at det er avklart hvor mye tid han vil bruke på fotball og kamper.

Med til historien er det også at KBK tok kontakt ifht Andreas for 14 dager siden omtrent. For KFK skaper selvfølgelig dette et problem men vi satser på å løse dette også.

Med dette vil vi i KFK ønske Andreas lykke til i ny klubb og med nye utfordringer.