Slo Træff2 5-0

[tb_match id=»582″][tb_results limit=»5-0″ comp=»98″ season=»25″ linktext=»View all results» title=»Results»]Det ble 5-0 seier mot Træff2 i kveld i en kamp der vi godt kunne skåret det dobbelte.

Flott vær, men lyset var ikke godt.  Flere lys må justeres.

Flott vær, men lyset var ikke godt. Flere lys må justeres.

Laget:
Keeper: Anders Honningsø.
Forsvar: David Dome, Vidar Giske Henriksen, Bjørn Chr. Larsen, Espen Gjerde.
Midtbane: Morten Høvik, Anders Havnerås.
Kanter: Torbjørn Vik og Ronny Svanemsli.
På topp: Andreas Nielsen, Wesley Amaral.
Innbyttere: Fredrik Kvinge Hansen, Espen Sørlie, Andreas Mork, Pa Ousman Jammeh, Jon Henrik Hjelmeland, Svein Erik Gregersen.
Alle kom innpå i løpet av kampen.

Skåringene:
1-0 11. min. Anders Havnerås. (Det var litt diskusjon hvem som skåret. Anders skjøt, men ballen berørte muligens Andreas Nielsen så vidt.)
2-0 17. min. Torbjørn Vik
2-0 Pause
3-0 5. min. Torbjørn Vik
4-0 10. min. Ronny Svanemsli
5-0 15. min. Espen Gjerde.

Det var en meget god kamp der vi produserte en mengde sjanser. Træff var heldige som slapp unna med 5 baklengsmål.

Det var tilløp til kaos rundt banen. Det er et anleggsområde og fram til at grøftene blir fylt igjen blir det fort kaos når det kommer en del biler.

Treneren etter kampen

Thorry Aakenes

Refleksjon/ettertanke:
Kampen ble noen lunde slik vi hadde håpet. Hurtig spill langs bakken, bevegelse og god kommunikasjon. Vi snakket om å opptre som et TEAM. Feil bakover skulle være felles ansvar. Scoret vi mål, skulle det være et resultat av teamets innsats.

Vi scoret 5 og holdt tett bakover. Og ja, det er lagets fortjeneste. Kollektivt var det mye bra.

Anders sto for 1-0. I følge de rutinerte på «tribunen» var Andreas Nielsen sistemann på ballen. Han hadde muligens en liten touch men var i såfall i off-side…
2 mål av Torbjørn, hans 2 første i KFK trøya. Det andre var ei flott perle.
Ronny fikk et ferdigscoret etter knall innsats på høyresiden av David og Pa. Det fortjente Ronny, som leverte sin beste kamp for oss så langt.
Espen Belden Gjerde formelig siklet om munnen da han fikk ta frispark fra drøye 20 meter. Han limte den i lengste med sin presise venstrefot.

Når alle leverer på måten de gjorde på onsdag, er det vanskelig å fremheve enkeltspillere. Er det alltid nødvendig?
OK da! Om en skal trekkes fram, kommer jeg ikke utenom Ronny.

Svært gledelig og godt levert hvor spesielt 1 omg var veldig bra med 2 assist.

Vi har ikke avtale om nye privatkamper før seriestart, som er 21.04 borte mot Surnadal IL. Takk til Træff, som villig stilte til kamp. Ønsker dem lykke til i 3. div.

Thorry Aakenes

Thorry gir de siste instruksene.

Espen Sørlie

Mads Belden

Ikke lett å komme ned på banen.
Tilskuerne var fornøyd med lagets prestasjoner.

Bjørn Chr. Larsen

Anders Honningsø

Espen Gjerde

Espen Gjerde skåret vårt 5. mål

Torbjørn Vik skåret 2

Anders Havnerås skåret vårt første mål

Andreas Nielsen

Ronny Svanemsli skåret 1. Han var banens beste på en dag hvor hele laget spilte meget godt.Ronny Svanemsli skåret 1. Han var banens beste på en dag hvor hele laget spilte meget godt.

Roger Holm og Andreas Mork

Wesley Amaral i forgrunnen. Bak t.h. David Dome.

Roger Holm og Thorry Aakenes var fornøyd med innsatsen.

God dommertrio. Arild Ødegård (t.h.) dømte assistert av Tor Sunde (t.v.) og Ragnar Næss.