I kveld møtte vårt guttelag Molde i kvalik til NM.

Molde er sannsynligvis fylkets beste guttelag og det var ventet at våre gutter ville få nok å hanskes med. Lettere gjorde det ikke det faktum at vi hadde forfall av Ola Torske og Stian Larsen.

Det var Molde som startet kampen klart best. Våre stoppere slet litt med posisjoneringen så det var farlig to til tre ganger da Molde fikk slått opp baller over hodet på våre stoppere og til sine angripere. Etter en fem til seks minutter fikk vi justert dette og Molde begynte å slite med å skape sjanser.

På overtid i andre omgang lykkes Molde med å gå opp i 1-0 ledelse på noe som var i grenseland for offside men det er mulig at dommer Karl E Brendskag gjorde rett da han godkjente målet.

Like etterpå må vår spiller Thomas Hoem løpe av banen med omgangssyke og vi svekkes ytterligere. Like etter pause må Martin Berg gjøre det samme og vi spiller kampen videre uten 2.års guttespillere, bortsett fra at Thomas gjør et tappert forsøk på å spille videre.

Dette gjorde at et godt Moldelag overtok kampen ganske greit og sluttresultatet ble 3-0 til Moldenserne.

For KFKs del var det mange av våre spillere som ofte ikke spiller så mye som fikk godt med spilletid og det er sikkert at det er dette de lærer av for å ta et skritt videre. Våre beste spillere var tvillingene Mads og Jonas Finnset som stod en omgang hver i mål, samt Jan Kristian Sørlie (bildet) som gjorde en suveren kamp som midtstopper. Ellers er det verd å ta med seg at dette ikke var noen avgjørende kamp for videre spill i NM. Både Molde og KFK går videre etter gruppespillet.

Tvillingene Mads og Jonas Finnseth stod en omgang hver i mål, og begge var av banens beste