Fortjent seier over Sunndal i en kamp der Torbjørn Vik var banens beste  og resten av laget spilte godt.

[tb_match id=»134″]*
Lagoppstilling:
Keeper: Andreas.
Forsvar: Jonas, Bjørn Chr,. Vidar, Marius.
Midtbane: David, Espen S, Morten, Torbjørn.
Angrep: Svein Magne, Wesley.
Innbyttere: Anders, Svein Erik, Espen G, Jon Henrik, Stian.

På sidelinja i vind og regn: Thorry Aakenes og Roger Holm. Godt og lunt i godstolen med pc-en på fanget: kj.

Kampen:
0-1 10 min. spilt. Svein Magne har skåret. Vi spiller i motvind. Til nå har vi hatt spillet. Mens jeg snakket med Thorry hadde vi en stor sjanse etter et framspill av Torbjørn. David skjøt like utenfor.
0-1 20 min. spilt. Ingen flere skåringer. Vi hadde et frispark fra 18 m mens jeg snakket med Roger. Svein Magne skjøt rett på keeper. Det var lurt av Thorry å flytte opp Torbjørn og David. De har spilt godt. Det går det an å gjøre når resten av forsvaret spiller godt uten dem. Det regner litt fortsatt, men vinden har løyet de siste minuttene. Vi spiller bra.
1-1 31 min. spilt. Sunndal har skåret på straffe. Kampen er jevnspilt.
1-1 43 min. spilt. Det har vært en del frispark. Jevn fortsatt. Vi har kontroll. de har ikke hatt noen farlige sjanser. Vi hadde en fin opprulling som de til slutt klarte å være først på ballen. Vi har kviknet litt til de siste minuttene. Mens jeg snakket med Roger hadde David et skudd like utenfor. Vi vinner dueller på midtbanen.
1-1 Pause
1-2 55 min. spilt. Vider ga oss ledelsen etter 48 min. Det kom etter et flott angrep på kant der Torbjørn blir felt. Espen G, som har kommet inn, legger et perfekt frispark som Vidar setter i mål med hodet/kroppen. Vi har hatt et bra trykk så langt.
Vi har gjort følgende bytter:  Espen G inn for Marius, Stian inn for Jonas, Jon Henrik inn for Svein Magne og Anders inn for Andreas.
1-3 62 min. spilt. Wesley får ballen på midtbanen. Han setter fart og suser mot mål. To forsvarer når han samtidig innenfor 16-meteren og klipper han ned. Soleklar straffe som Morten setter sikkert i mål. Roger er førnøyd.
1-4 76 min. spilt. Vi får et frispark på andre siden. Espen G tar det også. Slår et perfekt frispark som Vidar header. Keeper hindrer skåring med en god redning, men må gi retur. Den setter Bjørn Chr. i mål. Vi er klart bedre enn Sunndal. Spiller ball i hatt med dem, sier en fornøyd oppmann. Svein Erik har kommet inn for David. Jon Henrik har tatt Davids plass, mens Svein Erik spiller på topp sammen med Wesley.
1-4 Slutt. Dette var positivt. Vi vant fortjent.

Takk til Thorry og Roger for info fra kampen.

Skåret:

2012a Svein Magne Aasgaard2014a Vidar Giske Henriksen2013a_Morten Høvik_1 2012a Bjorn Chr Larsen

Dagens KFKer: Torbjørn Vik
2014 Torbjorn Vik
Torbjørn var lagets ener i dag.

Treneren etter kampen
2014a Thorry Aakenes
Thorry Aakenes

Kampen mot Sunndal:
Et skikkelig ufyselig vær i starten av kampen. Vi spilte i motvind med vind og haglekuler i ansiktet. Vi var litt spente. Vi manglet Pa, Andreas Nielsen, Ronny, Anders Havnerås og Magnar. Hvem skulle score målene? Sunndal manglet også 3 sentrale spillere.

Torbjørn og David ble flyttet opp på midtbanen. Et sjakktrekk i Kasparow-klassen! De storspilte og vi fikk et trykk vi har savnet de siste kampene. Stor vilje til gjenvinning og ro med ballen i det offensive. Til pause sto det 1-1. Ble litt ampert før pause og vi ønsket å opptre disiplinert og beholde roen. Det klarte vi.

2 omg var vi såpass mye bedre enn Sunndal at 4-1 faktisk var et greit resultat. Solid bak med Vidar og Bjørn Christian. Variert og teknisk godt spill med Morten og Espen i midtbanen og flott uttelling på våre sjanser. Sunndal var litt tafatte i egen boks ved 2 anledninger og dette ga oss 2 mål.

Alle fikk spille og ALLE gjorde en god jobb. Vi har bredde i stallen og kan bytte uten at vi blir svakere.

Til tross for en sen kveld, ble hjemturen en hyggelig reise. Godt humør på gutta, som mener vi har funnet en fin formel på hvordan vi bør og skal spille fotball.

Dette var bra!

Torbjørn var dominerende og banens beste.